Courses
Crisismanagement
Industries

BCM Academy

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management. BCM Academy ondersteunt organisaties bij de invoering van Business Continuity & Crisismanagement, levert de kennis om BCM in de organisatie mogelijk te maken en voorziet in de expertise die voor een succesvolle invoering van BCM in de organisatie benodigd is.

BCM Academy biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Business Continuity Management en is specialist in effectieve prestatieverbetering en risicobeheersing. Internationaal erkende kwaliteitscriteria zijn basis voor onze dienstverlening.

Certificering en accreditatie zijn onlosmakelijk verbonden met de onderscheidende kwalificatie van onze inzet voor zowel de individuele cliënt/deelnemer als organisaties. BCM Academy staat voor BCM, van Strategy-to-Execution. 

Events

23-02-2015

DMI®Dilemma Management Insight DMI® Binnen BCM

Vanaf februari 2015 zal opnieuw de ‘Insight’ DMI® ingepland worden voor BCM professionals. Meer doen met minder en vooral Dilemma’s die toenemend issue vormen vanuit het continuïteits business profiel staan centraal.

LEES MEER


Events & Insights