Courses
Crisismanagement
Continuity Services

BCM Academy

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management. BCM Academy ondersteunt organisaties bij de invoering van Business Continuity & Crisismanagement, levert de kennis om BCM in de organisatie mogelijk te maken en voorziet in de expertise die voor een succesvolle invoering van BCM in de organisatie benodigd is.

BCM Academy biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Business Continuity Management en is specialist in effectieve prestatieverbetering en risicobeheersing. Internationaal erkende kwaliteitscriteria zijn basis voor onze dienstverlening.

Certificering en accreditatie zijn onlosmakelijk verbonden met de onderscheidende kwalificatie van onze inzet voor zowel de individuele cliënt/deelnemer als organisaties. BCM Academy staat voor BCM, van Strategy-to-Execution. 

Events

03-08-2015

Industrial BCP Insight edition II

Business Continuity Plan, wel of niet actueel staat centraal. Waar valt te winnen, waar te verliezen.  Binnen het expert-team worden de meest cruciale issues ingezet en behandeld.

Deze editie is niet meer voor inschrijving beschikbaar, maar volgende edities  III en IV zijn ingepland.

LEES MEER

01-09-2015

Edition III CBCM (2015 Series)

In September 2015 start de ultieme leergang CBCM (Certified Business Continuity Manager) voor de derde editie. Post HBO en gecertificeerd en schaalbaar. Deelnemen kan (nog) en beleef dan ook het beste binnen het vakgebied.

Referenties zijn opvraagbaar binnen elk verzoek daartoe.

LEES MEER


Events & Insights