Courses
Crisismanagement
Industries

BCM Academy

BCM Academy is het toonaangevende Europese kennisinstituut voor Business Continuity & Crisis Management. BCM Academy ondersteunt organisaties bij de invoering van Business Continuity & Crisismanagement, levert de kennis om BCM in de organisatie mogelijk te maken en voorziet in de expertise die voor een succesvolle invoering van BCM in de organisatie benodigd is.

BCM Academy biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Business Continuity Management en is specialist in effectieve prestatieverbetering en risicobeheersing. Internationaal erkende kwaliteitscriteria zijn basis voor onze dienstverlening.

Certificering en accreditatie zijn onlosmakelijk verbonden met de onderscheidende kwalificatie van onze inzet voor zowel de individuele cliënt/deelnemer als organisaties. BCM Academy staat voor BCM, van Strategy-to-Execution. 

Events

04-11-2014

Dag van de Integriteit 2014

Het integriteitsbelang binnen organisaties staat centraal. ‘Meer mensen, meer doen’ is het thema.  “zichtbaar maken en met de juiste mensen samen werken brengt de integriteit van de organisatie versneld op een kwalitatief hoger niveau” http://

LEES MEER


Events & Insights